Van jongleren naar effectief managen

Ondernemen en managen zijn twee verschillende dingen. Jij doet ze tegelijk en houdt tig ballen in de lucht, en soms heb je het idee dat je in je eentje de tent runt. Wie neemt bij jullie alle initiatieven? Doe je noodgedwongen werk dat een ander zou moeten doen? Wordt je opgeslokt door de waan van de dag? Stuk voor stuk zijn het ingrediënten die de groei van je bedrijf kunnen remmen en jouw plezier in ondernemen kunnen bederven. Dat kan gelukkig anders.

Met de coaches van Welkom! haal je twintig jaar ervaring binnen. Een gesprekspartner die er met een frisse en objectieve blik voor gaat zorgen dat jij én je medewerkers het beste uit zichzelf halen. Op naar groei en effectieve samenwerking met een functionele en/of een persoonlijke coach.

Een functioneel coachingstraject geeft je niet alleen inzicht in jouw rol en positie binnen het bedrijf dat je leidt, maar we laten je ook zien wat voor soort manager jij bent en hoe je communiceert. We geven je handvatten zodat jij je bedrijf met minder inspanning kunt sturen en leiden.

Functionele coachingis gericht op de organisatie, jullie manier van werken en externe factoren die van invloed zijn. Je coach voert gesprekken met jou alleen of, indien van toepassing, groepsgesprekken met een meerkoppige directie. Als de zaken goed georganiseerd zijn, en verantwoordelijkheden liggen daar waar ze horen, krijg je weer tijd, ruimte en energie om te doen waar jij het allerbeste in bent. Weg met belemmeringen die de groei van je bedrijf stagneren, samen halen we eruit wat erin zit!

Liever een persoonlijk coachingstraject? In een-op-een gesprekken ga je samen met je coach op onderzoek uit: wat helpt jou om de leider te zijn die je wilt zijn? Waar liggen je valkuilen? Wat zijn je gewoontes en overtuigingen? Jouw coach geeft je inzicht in je kwaliteiten en leert je hoe je die het beste kunt benutten.

We nemen, mocht je dat wensen, praktijksituaties onder de loep. Eventueel ook samen met andere ondernemers. Zo krijg je vanuit een geheel ander perspectief waardevolle tips (intervisie).

Afhankelijk van behoeftes en wensen kunnen beide trajecten aangepast worden, flexibel als we zijn doen we uiteraard alles in overleg.

Bel Marylou | 06 1539 3997 of Kim | 06 1350 6101