Meten is weten!

Vaar jij vooral op gevoel? En heeft die onderbuik van jou het altijd bij het rechte eind? Zolang het goed gaat, gaat het goed maar wat zekerheid inbouwen zou misschien wel Welkom! zijn…

We gaan je afhelpen van dat gepieker, voor eens en voor altijd. Jij kunt straks gefundeerde besluiten nemen. Straks hoef je niet aan te nemen dat het wel goed zit met de doorlooptijden, de kwaliteitscontroles en de uitvalcijfers, straks weet je het zeker. En mochten de cijfers tegenvallen: dan weet jij precies waarop je moet sturen.

Gemotiveerd als we zijn maken we samen met jou een analyse hoe al die informatie te verkrijgen is. Zo krijg jij duidelijk inzicht en van ons een actieplan dat we desgewenst voor je uitvoeren. Het resultaat is een transparante en overdraagbare rapportage met alle gewenste managementinformatie: juist en volledig.

Waar zou je op willen sturen? We zoeken precies voor je uit hoe je aan deze informatie komt, en als dat nodig is betrekken we daarbij medewerkers en/of leveranciers.

Wees gerust, we laten je niet zwemmen in die zee van cijfers: we helpen je afspraken te maken en leggen die voor je vast. We creëren zo nodig databestanden en dashboards en delen onze kennis die nodig is voor beheer en onderhoud. Zo worden aanlevering en verwerking van de gegevens die jij nodig hebt voor iedereen een heldere zaak.

En weet je waar wij vrolijk van worden? Jouw succes en je plezier in ondernemen. Mooi toch, als onze versnellers jou daarbij gaan helpen?

Bel Marylou | 06 1539 3997 of Kim | 06 1350 6101