Personeel: haal eruit wat erin zit!

Je gaat als een speer, je bedrijf groeit en natuurlijk heb je ambities voor de toekomst. Je zet vacatures uit en bent op zoek naar de juiste persoon op de juiste plaats. Tijdrovend en best lastig, want denken in functies en takenpakketten levert lang niet altijd het gewenste resultaat op.

Groei en ambitie vragen om een gedegen maar flexibel personeelsbeleid. De duizendpoten van Welkom! maken, met meer dan twintig jaar ervaring op HR-gebied, ook jouw bedrijf toekomstbestendig (en dat doen we met heel veel plezier).

Voor jouw medewerkers geen keurslijf, laat ze doen waar ze goed in zijn geef ze de juiste rol: zo kan jouw organisatie groeien en nog meer successen behalen.

Hoe weet ik zeker dat ik de juiste mensen aanneem? Waar liggen de grenzen in het kunnen van mijn personeel? Wie heeft welke opleiding nodig? Aan wie geef ik welke klus zodat het rendement optimaal is? En last but not least: hoe krijg ik de juiste persoon op de juiste plek?

Als dat vragen zijn waar je inmiddels je hoofd over breekt (en we nemen aan dat je liever onderneemt) dan helpen wij je uit de brand en zorgen voor een oplossing waarmee je vooruit kunt. We kunnen je inzicht geven in de benodigde rollen en de mogelijke invulling, samen met je medewerkers een teamplaat ontwerpen en je beloningsstructuur verhelderen. Het resultaat is een werkend en integraal HR-instrument, al dan niet met functiehuis.

Bel Marylou | 06 1539 3997 of Kim | 06 1350 6101