Hoe social media-proof ben jij?

We snappen best dat al dat bloggen, vloggen, Snapchatten en Instagrammen een beetje een ver-van-je-bed-show is. Dat geldt voor ons stiekem ook. Maar hoe zit het met je website, Facebook en LinkedIn? Die laatste twee zijn bij uitstek media die ervoor kunnen zorgen dat je website meer bezocht wordt, dus haal eruit wat erin zit en gebruik ze optimaal.

Ontbreekt het je aan tijd, zin of moet je eigenlijk eens hoognodig uitvogelen hoe het precies werkt? Geen nood, wij van Welkom! leggen het je haarfijn uit en laten je zien wat goed gebruik van de juiste social media voor je bedrijf kan doen. We maken bedrijfsprofielen voor je aan en richten de pagina’s in. Je krijgt van ons een opzet gebaseerd op jouw wensen en een duidelijke handleiding zodat jij of iemand anders binnen de organisatie Facebook en LinkedIn makkelijk kan bijhouden. Ook het bijhouden liever uitbesteden? Geen probleem voor de duizendpoten van Welkom!

En nog even over je website: ben je tevreden? Zorgen bondige, heldere teksten voor prikkels en klikken je bezoekers door naar andere pagina’s dan de homepage? Is de website van jouw bedrijf wel goed te vinden als je gezocht wordt via de zoekmachines? En eenmaal op je website aangekomen: is het visueel aantrekkelijk en is het voor bezoekers klip en klaar wat jouw bedrijf voor ze kan doen?

Ook voor de optimalisatie van jouw etalage op het world wide web hebben we prima oplossingen. We adviseren je over de gebruiksvriendelijkheid, zorgen ervoor dat je gevonden wordt en dat de boodschap die je wilt verkondigen spat en spathelder is.

Kortom, of het nou om social media gaat of om je website, we zorgen ervoor dat je boodschap consistent is en dat je informatie makkelijk kunt delen. Waar wacht je nog op?

Bel Marylou | 06 1539 3997 of Kim | 06 1350 6101